Handgemaakte biljarttafels


Wij zijn leverancier en fabrikant van carambolebiljarts, poolbiljarts, snookerbiljarts, keuen, tafelvoetbal, tafeltennis, airhockey e.d. Een ambachtelijk bedrijf dat al meer dan 125 jaar groot is in het maken en onderhouden van de diverse biljarttafels.

Stap in de showroom van Biljartfabriek Bierling – de Schepper en het verleden komt je tegemoet. Oude foto’s, affiches en gereedschappen naast antieke boekhoudboeken, sfeervolle biljartbeelden en een klassieke kassa geven een beeld van de geschiedenis van meer dan 125 jaar Bierling – de Schepper. Maar evengoed is er plaats voor de tijd van nu, voor hippe biljartballen met stippen, voor moderne keuen en hedendaagse biljartboeken.

Achter de winkel bevinden zich de daadwerkelijke biljartfabriek en de eigen houtzagerij. Hier zie je de romantiek van het ambacht en waan je je terug aan het begin van de vorige eeuw. Want veel is er niet veranderd aan de manier waarop biljarts gemaakt worden. Van generatie op generatie zijn de vakgeheimen overgedragen en bewaard. Hout, leisteen, laken en rubber waren en zijn de ingrediënten van het biljart. Biljarts zijn er in vele modellen, met diverse houtsoorten en in alle maten. Voor meer informatie over de verschillende modellen kunt u contact met ons opnemen of natuurlijk een kijkje komen nemen in onze fabriek.

De nostalgische uitstraling van ons bedrijf maakt een bezoek meer dan de moeite waard.